Pēc ļoti siltas sestdienas turpmākajās dienās kļūs vēsāks

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Sestdien Latvijas galējos dienvidos gaisa temperatūra var sasniegt +25 grādu atzīmi, bet brīvdienās, kas vairumam valsts iedzīvotāju būs no svētdienas līdz otrdienai, gaisa temperatūra pazemināsies, liecina pašreizējās sinoptiķu prognozes.

Sestdien un svētdien debesis daudzviet būs apmākušās, vietām gaidāms lietus. Turpmāk laiks kļūs saulaināks. Pūtīs lēns līdz mērens vējš, svētdien dominēs ziemeļu, pirmdien - austrumu vējš.

Gaisa temperatūra naktī uz sestdienu un svētdienu pazemināsies līdz +6..+13 grādiem, bet naktī uz pirmdienu un otrdienu iespējama temperatūras pazemināšanās līdz +2..+7 grādiem.

Maksimālā gaisa temperatūra pēcpusdienās pārsvarā būs +12..+20 grādu robežās, nedaudz vēsāks gaiss būs piekrastē, vējam pūšot no aukstās jūras vai Rīgas līča puses. Savukārt sestdien valsts dienvidos gaisa temperatūra vēl pakāpsies līdz +21..+25 grādiem, un nedaudz virs +20 grādiem temperatūra var pakāpties arī svētdien dienvidaustrumos un otrdien dienvidos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu