Astoņīšu māte ienīst sevi un ir noraizējusies par saviem bērniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāna uzņēmums

Astoņīšu mātes Nadjas Sulemanas uzstāšanās Opras šovā izraisījusi sašutumu sabiedrībā. Oprai tiek pārmests pārāk liels spiediens uz Nadju, uzdodot ļoti tiešus jautājumus.

Raidījumā Nadjai jautāja vai viņas skaistums ir mākslīgs, astoņīšu māte taisnojās, ka viņas lūpām un izskatam nekas nav darīts, pārveidotas ir tikai krūtis.

Raidījuma vadītājas izteica domu, ka Nadjas daudzie bērni ir slavas un naudas kāres dēļ, jo grūti pārstāt gozēties popularitātes saulītē. Pie avīžrakstiem, intervijām un preses uzmanības pierod, vēlāk tas pietrūkts, domā raidījuma vadītājas. Nadja piekrīt, ka sākotnēji tā tas tiešām bijis, bet tagad viņa no tā ir nogurusi, viņa gribētu atpakaļ savu veco dzīvi,. Raidījumā Nadja teica, ka ienīst sevi tādu, kāda viņa ir tagad. Arī viņas meitas kaunās par šo situāciju.

Kādā citā intervijā Nadja skaidroja, ka visiem viņas 14 bērniem ir viens tēvs.

Interese par Nadju Sulemanu joprojām nerimst. Slavena viņa kļuva tad, kad dzemdēja astoņīšus.

Sulemana dzīvo kopā ar savu māti Losandželosas piepilsētā Vitjērā un audzina 14 bērnus.

Nadjas ārstam Mihaelam Kamravam atņēma ārsta licensi, jo viņš, Sulemanas gadījumā bija pārkāpis ārsta ētiku. Visi mazuļi radušies ar spermas donora palīdzību, un grūtniecības panāktas ar ārēju apaugļošanu un embriju ievietošanu dzemdē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu