Vītoliņš: Katru var izprovocēt un izvest no pacietības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

KHL komandas Maskavas «Dinamo» treneris Harijs Vītoliņš intervijā «sovsport.ru» pastāstījis par Omskas apgabala «Avangard» hokejistu dosjē, kas finālsērijas izšķirošā mača laikā bijuši pie sienas komandas ģērbtuvē.

«Tā nebija mana un Oļega Znaroka ideja, to izdomāja visa komanda kopā. Kurš bija pirmais - to vairs jau neatceros, lai gan sākās viss patiesi no mums. Es un Oļegs rakstījām dosjē par katru pretinieku komandas spēlētāju. Kuru nezinājām tik labi - jautājām puišiem. Taču šajā play-off puiši nolēma paveikt visu paši,» stāsta Vītoliņš.

Treneris atzīst, ka kļūdiņas bijušas nelielas, taču kopumā katra hokejista raksturojums bijis ļoti precīzs un pārsteigumi nav bijuši.

«Šie raksturojumi vairāk domāti pašiem spēlētājiem. Lai viņi katrai spēlei būtu labi sagatavojušies un zinātu katru pretinieku. Principā jau katram ir vājās puses, katru var izprovocēt un izvest no pacietības,» secina Vītoliņš. «Domāju, ka daudzas komandas veido šādus dosjē. Arī par mūsu komandas spēlētājiem.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu