Romantiķi kinoteātros <i>atradīs</i> «Talismanu»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Latvijas pirmizrādi piedzīvojusi romantiska drāma «Talismans» («Lucky One»).

Filmas «Talismans» galvenais varonis ir karavīrs Logans. Kaujas laukā Irākā viņš atrod kādas sievietes fotogrāfiju un nolemj to paturēt. Šī fotogrāfija viņam kalpo kā talismans, ļaujot izvairīties no nāves. Pēc atgriešanās dzimtenē Logans dodas sameklēt fotogrāfijā redzamo sievieti, un tas viņam izdodas. Sākotnēji starp viņiem nav nekas vairāk par draudzīgām attiecībām, tomēr, neskatoties uz dažādiem sarežģījumiem un Logana noslēpumu, starp Loganu un Betu rodas jūtas...

«Talismans» ir romantisks stāsts, kas veidots pēc Nikolasa Sparka romāna «The Lucky One» motīviem. Sparks zināms pēc tādiem bestselleriem kā «The Notebook», «Nights in Rodanthe» un citiem romāniem, pēc kuriem uzņemtas veiksmīgas kinofilmas. «Talismans» pirms nedēļas teicami startēja ASV, kur tā pirmajās trīs dienās iekasēja 22.5 miljonus ASV dolāru, un tas ir par trešdaļu vairāk nekā prognozēja studija Warner Bros., kuras paspārnē filma tika veidota.

«Talismans» tiek demonstrēts Rīgas daudzzāļu kinoteātros «Kino Citadele», «Cinamon» un «Multikino».

Lomās: Zac Efron, Taylor Schilling, Blythe Danner, Jay R. Fergusson u.c.

Režisors: Scott Hicks

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu