Veselīga dzīvesveida dienā Mežaparkā notiks Ruļļu cīņas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Jau otro gadu pēc kārtas 1. maija brīvdienā Mežaparkā notiek Veselīga dzīvesveida diena, kurā šogad piedalīsies arī «Maratoni.lv». Jau no plkst. 12:00 «Maratoni.lv» teltī ikvienam interesentam būs iespēja izmēģināt savus spēkus velobraukšanā – Ruļļu cīņās, kā arī reģistrēties «SMScredit.lv Jūrmalas velomaratonam» 19. maijā ar 30% atlaidi dalības maksai.

Plkst. 14:00 tiks piedāvāta velostafete bērniem, kur būs iespēja laimēt pārsteiguma balvas no uzņēmuma «Gutta».

Veselīga dzīvesveida dienā tiek gaidīts ikviens velosporta entuziasts, kā arī ģimenes ar bērniem, kuriem patīk kopīgi izbraukumi ar velosipēdiem. Vecākiem būs iespēja pārbaudīt savus spēkus Ruļļu cīņās, bet bērniem – mini velostafetē, mēģinot apbraukt šķēršļus.

Ikvienam būs arī iespēja ar 30% atlaidi piereģistrēties «SMScredit.lv Jūrmalas velomaratonam», kas notiks 2012. gada 19. maijā Baltijā lielākajā kūrortpilsētā. Šajā maratonā ikvienai ģimenei būs iespēja pierādīt savu sportisko azartu, cīnoties par uzvaru vienā no trim distancēm – 126 km sporta distancē, 60 km «Skandi Motors» distancē vai arī 14 km «Gutta» ģimenes distancē. 

Dalībai velomaratonā iespējams pieteikties, reģistrējoties oficiālajā mājas lapā «maratoni.lv», «City Fitness» sporta klubos vai veikalu tīkla «Fans» veikalos līdz 16. maijam. Ja dalībnieki vecumā līdz 12 gadu vecumam būs reģistrējušies līdz norādītajam datumam, tad 14 km distancē varēs startēt bez maksas. 

Dalības maksā iekļauta profesionāli sagatavota trase, dzirdināšanas punkti sacensību distancē, dalībnieku bezmaksas ēdināšana pēc finiša un velosipēdu serviss sacensību norises vietā, kā arī vērtīgas balvas no pasākuma labvēļiem.

Aktīvā atpūta un sports ir lielisks veids, kā būt kopā ar ģimeni, jo, atbalstot vienam otru, finišu sasniegt ir vieglāk! Mēs esam pārliecināti, ka ikviena ģimene pēc kopīga un noteikti veiksmīga starta «SMScredit.lv Jūrmalas velomaratonā» būs ieguvēji.

Pirms tam «Maratoni.lv» aicina ikvienu riteņbraukšanas entuziastu piedalīties bezmaksas iesildīšanās treniņbraucienos Biķernieku sporta kompleksā. Tie notiek katru trešdienu līdz 9. maijam plkst. 18:30-20:30.

Treniņbraucienus pārmaiņus vada pieredzējuši riteņbraukšanas speciālisti un treneri Ernests Pūce un Dainis Ritums. Treniņos ikvienam velosporta entuziastam ir iespēja sportot atbilstoši savai sagatavotības pakāpei, treneri sniedz noderīgus padomus, kā uzsākt velosezonu, kam jāpievērš uzmanība, lai labāk sagatavotos maratonam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu