Rīgā trīs nemanāmi cilvēki akcijā pie operas aicina palīdzēt ģimenēm

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Rīgā pie Latvijas Nacionālās operas ēkas šodien vērojama nemanāma ģimene - sieviete ar diviem bērniem - kuri nokrāsoti ēkas sienas krāsā, tādējādi saplūstot ar apkārtējo vidi. Sieviete rokās tur plakātu «Lūgt ir grūti».

Instalācija ar ģimeni ir labdarības projekta «Paēdušai Latvijai» vides akcija, ar kuru tiek sākta šā gada kampaņa «Lūgt ir grūti. Palīdzēt ir viegli», aģentūru LETA informēja projekta vadītāja Agita Kraukle.

Instalācijas idejiskā nozīme ir pievērst sabiedrības uzmanību ģimenēm Latvijā, kurām nepieciešams līdzcilvēku atbalsts, lai sagādātu pārtiku un citas ikdienā nepieciešamās lietas. «Šie cilvēki ir spiesti lūgt palīdzību, taču tādā brīdī viņi labprātāk kļūtu neredzami, jo lūgt ir tik grūti. Palīdzēt noteikti ir vieglāk,» uzsver akcijas organizatori.

Projekts «Paēdušai Latvijai» prioritāri sniedz atbalstu ar pārtiku centīgām ģimenēm ar bērniem, kuras cenšas uzlabot savus dzīves apstākļus, bet zemie ienākumi to neļauj.

www.paedusailatvijai.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu