Abdulmuslimovs sola «patīkamus jaunumus Latvijai»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Uzņēmējs Bislans Abdulmuslimovs, kuru šonedēļ aizturēja Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB), sola, ka lieta, saistībā ar kuru viņš tika aizturēts, būs patīkams pārsteigums Latvijai.

Uzņēmējs portālam «ir.lv» sacījis, ka viņa aizturēšana nav saistīta ne ar «Latvenergo» lietu, ne ar «Krājbankas» krahu.

Abdulmuslimovs ir parakstījies par informācijas neizpaušanu, tomēr viņš portālam saka: «Vienīgais, ko varu pateikt - es šajā lietā esmu no malas piesaistīts. Kad jūs uzzināsiet, kas tā par lietu, jūs būsiet tik pārsteigti, tas būs tik patīkams jaunums Latvijai».

Savukārt viņa dzīvesbiedre Roza Džamaldajeva piebilda, ka šī lieta «ir smieklīga».

Abdulmuslimovs sacīja, ka viņu šobrīd pārbaudot visi iespējamie dienesti – Valsts Ieņēmumu dienests, Valsts policija, Drošības policija, Satversmes aizsardzības birojs un prokuratūra.

Savukārt Abdulmuslimova dibinātās kompānijas «AB Holding» padomes priekšsēdētājs Jurģis Liepnieks aģentūrai LETA norādīja, ka ap uzņēmēja aizturēšanas lietu ir pārāk daudz spekulāciju.

Jautāts, vai iepriekš izskanējusī informācija, ka Latgalē aizturēts kāds spirta rūpnieks, kuram, iespējams, varētu būt saistība ar Abdulmuslimova pārzinātajiem uzņēmumiem, Liepnieks bija izvairīgs.

«Nevaru ne apstiprināt, ne noliegt jebkādu informāciju,» sacīja Liepnieks.

KNAB aizturējis Abdulmuslimovu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu