<i>Fox Lima</i> klausītājiem piedāvā ūdens mantru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Natālija Berezina

Fox Lima prezentē savu  pirmo  mantru [s:41243] no gaidāmā albuma. Ar jauno  mūzikas ciklu Fox Lima vēlas lauzt visus mūzikas formāta stereotipus, tam nebūs  stils un laika limits .   Ir tikai mūzika, kurai ir izteikta eklektiskais piesitiens. 

Pirmā dziesma ir veidota mantras stilā, kur galvenais  vadmotīvs ir dinamikai un vārdiem. Mantra-lūgšana vai pašiedvesmai domāts teksts (parasti īss)kurš savu spēku «smeļ» cikliskā šī teksta atkārtošanā...

Šis cikliskums ir ne tikai tekstā,bet arī ritmā un harmonijā – tā varētu raksturot Fox Limas jauno dziesmu. 

Savas mantras Fox Lima jau prezentēja prestižā koncertā «Peace on earth» Bētlemē  Palestīnā. Ziemassvētku priekšvakarā koncertu vēroja 10 miljonu cilvēku auditorija visā pasaulē. Tās dziesma «MMX The social song» kopprojektā ar Maiklu Kretū kļuva tā pasākuma promo dziesmu.

Jau rudenī Fox Lima sevi prezentēs Vācijā Frankfurtē, kur vinā ir pieteikta starp konkursa pretendentiem kā viena no labākām autorizpildītājām.      

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu