Izmantojam spēka pilnos dzinumus!
Pieneņu salāti ar tomātiem
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Nepieciešams:
- Liela sauja mazu, ēnā augušu pieneņu lapiņu
- Puse sarkanā sīpola
- 2 tomāti
- Šķipsna kaltēta bazilika
- Salātu gatavošanai piemērota eļļa
- Sāls un pipari pēc garšas
Gatavojam:
Sagrieztajiem tomātiem un sasmalcinātajam pussīpolam bļodā pievieno baziliku, sāli un piparus. Masu samaisa, lai «atdzīvojas» baziliks un sajaucas aromāti. Tad pievieno mazliet eļļas un noskalotās pieneņu lapas. Visu samaisa un liek uz šķīvjiem.
Uzņemam pavasara vitamīnus un dodamies baudīt brīvdienas!