Daugaviņš: Nevēlos doties uz Eiropu, man patīk NHL

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

NHL komandas Otavas «Senators» latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš atzīst, ka nevēlas nākamajā sezonā doties uz Eiropu un labprātāk paliktu NHL, vēsta «vancouver.24hrs.ca».

Pirms šīs sezonas Daugaviņš parakstīja ar «Senators» līgumu uz vienu sezonu, bet šobrīd viņam vēl nav nojausmas, vai Otavas klubs vēlēsies latviešu hokejistu paturēt komandā.  

«Esmu priecīgs, ka šosezon šeit biju un nospēlēju vairākus mačus,» saka Daugaviņš, kurš aizvadīja 65 spēles, gūstot piecus vārtus un atdodot sešas rezultatīvas piespēles, kā arī spēlējot būtisku lomu komandas spēlē skaitliskajā mazākumā.

«Sezonas sākumā noslēdzu līgumu, un man vairs nebija lielas pārliecības, ka man izdosies nostiprināties NHL. Teicu, ka cīnīšos par vietu sastāvā, došu sev pēdējo iespēju. Tas izdevās. Man tika dota iespēja, un es domāju, ka nospēlēju diezgan labi,» norāda uzbrucējs, kuram 18. maijā apritēs 24 gadi.

«Nenoliedzami, ka bija sāpīgi nepiedalīties pēdējās play-off spēlēs. Ir draņķīgi sēdēt tribīnēs, kad nevari puišiem palīdzēt cīnīties. Tas noteikti arī nepalīdzēs man tikt pie jauna līguma, taču es izvērtēšu, kas man tiks piedāvāts. Es patiesi vēlos šeit atgriezties un spēlēt. Es nevēlos doties uz Eiropu. Man patīk šeit,» piebilst Daugaviņš.

Jau tuvākajā laikā Daugaviņš pievienosies Latvijas valstsvienībai un, visticamāk, dosies laukumā arī otrajā pārbaudes spēlē pret Franciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu