Tavs horoskops maijam

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIAnovosti/Scanpix

Maija jubilāri mums ir Vērši! Dažiem šis būšot īsts ziedu laiks: 

Auns:  

Maija pirmā nedēļa būs viens liels klupšanas akmens, bet vēlāk jau atkal viss nostāsies savās vietās. Iespējams, satrauksies par naudas lietām, tomēr sapratīsi, ka pat būdams bagāts, neatrisināsi visas savas problēmas. Sevišķi piesardzīgs esi 16.,17.. datumā, kad nav vēlams uzsākt neko jaunu. Kopumā labs laiks mācību uzsākšanai, dažādiem braucieniem, ceļošanai. Daudz enerģijas, laika prasīs mājas lietu kārtošana. Uzņemsies rūpes par kādu gados jaunāku radinieku. Savukārt, mēneša pēdējā nedēļa būs bagāta mīlestības piedzīvojumiem. Kāds iepazīsies, cits atkal iemīlēsies jau esošā partnerī.

Vērsis
 
Tev piemitīs izteikta ritma, harmonijas izjūta. Radošos profesiju pārstāvjiem īsts ziedu laiks. Būs daudz jaunu ziņu, informācijas, iepazīšanos. Tavi kontakti ar kādu personu no lietišķiem var pāraugt uz privāta rakstura. Ceļojuma uzsākšanai piemērots laiks 22. datumā. Mīlas jomā būsi kaislīgs, iespējamas slepenas attiecības. Neesi pārsteidzīgs partnerattiecību jomā, iespējams vēl nav īstais brīdis, lai stātos laulībā. Piemērots brīdis, lai meklētu atbildes uz saviem jautājumiem. Būs svarīga stabilitāte, komforts, meklēsi iespējas papildus nopelnīt. Patiks kontaktēt ar ģimenes locekļiem, bet neļauj viņiem izmantot tavu labo sirdi.
 
Dvīņi
 
Aktīvs mēnesis, būs daudz kontaktu, braucienu, iespējams kāds Dvīnis uzsāks mācības. Tomēr ieteicams rast laiku, lai vairāk pievērstos sev, sakārtotu iekšējo pasauli, gūtu harmoniju. Tavu ceļu var šķērsot kāds pretējā dzimuma pārstāvis, kas turpmāk vēl ilgi ieņems vietu tavā sirdī. Jebkurā gadījumā, partnerattiecības šomēnes būs svarīgas. Iespējams, nebūsi tik sabiedrisks, kā draugi ieraduši tevi redzēt. Darbā veiksies, ja spēsi izpausties brīvi, radoši. Toties, ja tevi nomāks naudas problēmas, iespējams būs grūti darboties. Mēneša nogalē var nākties doties komandējumā vai apgūt papildus zināšanas kādā seminārā.
 
Vēzis
 
Maija pirmo nedēļu nodzīvo pēc iespējas mierīgāk. Biznesa aktivitātes nav ieteicamas, jo nespēsi reāli raudzīties uz notiekošo, visu uztversi personiski. Labs laiks sevis iepazīšanai, sakārtošanai, bet, ja neko nedarīsi lietas labā, nebrīnies, ka arī pārējais stāvēs uz vietas. Vari atklāt savas jūtas mīļotam cilvēkam vai pats saņemsi simpātiju apliecinājumus. Brīvie zīmes pārstāvji plānos laulību iespējas. Nav vēlams uzsākt dienesta romānu. Ja esi ieplānojis, doties ceļā, vari uzsākt braucienu 22. maijā. Toties darbā spēsi sevi pieradīt 28. datumā. Iespējams, nāksies kārtot juridiskas dabas jautājumus.
 
Lauva
 
Tu viegli izraisīsi apkārtējos simpātijas, iegūsi sev atbalstītājus, klausītājus, piesaistīsi sponsorus. Labs mēnesis aktieriem, pedagogiem, visiem, kas darbojas ar publiku, rīko masu pasākumus. Būsi draudzīgs un izpalīdzīgs. Nesāc izmantot personīgo šarmu savtīgos nolūkos, nerīkojies aprēķina vadīts. Būs tieksme pēc komforta, patiks arī citiem izrādīt savus materiālos apstākļus, padižoties ar sasniegumiem. Izdosies profesionālas lietas, ja būs pietiekama izglītība. Atrodi laiku atpūtai ne tikai izklaidē citus, bet raugi, lai pasākumiem būtu arī kāds izglītojošs raksturs, ne tikai restorānu apmeklēšana. Mājas rūpes nesagādās problēmas, drīzāk baudu.
 
Jaunava
 
Maija sākumā parādīsies iespējas paplašināt redzesloku, iespējams ceļojot vai mācoties. Būs daudz jaunu kontaktu, kaut gan tev labāk patiks tikties ar jau zināmiem cilvēkiem. Droši vari paļauties uz kolēģu atbalstu, strādāt komandā. Tiem, kas būs aktīvi, izdosies parausties uz augšu pa karjeras kāpnēm, pārējie varēs tikai noskatīties, kā viņu vietā laurus plūc citi. Sarosīsies Jaunavas pedagogi, politiķi, arī žurnālisti. Lielu nozīmi jāpievērš dokumentu noformēšanai, likumdošanai, grāmatvedībai. Neiesaisties apšaubāmos darījumos, kas sola ātru peļņu. Par labu nenāks arī slepeni mīlas sakari. Mēneša nogalē kāds var nolemt uzsākt kopdzīvi.
 
Svari
 
Maija sākumā būsi romantiski noskaņots. Iespējams, daži spers sānsoļus, jo vēlēsies izbaudīt vēl nebijušus kaisles mirkļus. Nav izslēgts, ka attiecības ar esošo partneri var nonākt strupceļā. Būs grūti izdarīt izvēli starp veco un jauno mīlestību. Nav izslēgta dzīves vietas maiņa, pie kam neplānota. Daudz naudas aizies saimnieciskām lietām. Nonākot grūtā situācijā, sāksi meklēt dažādu speciālistu atbalstu, padomus. Tomēr ir svarīgi, lai pārmaiņas notiktu arī tavā domāšanā un dzīvesveidā. Lieti noderēs ezoteriska rakstura studijas vai vismaz attiecīgu grāmatu iegāde. Labs laiks mākslas pasaules cilvēkiem. Varbūt spersi savus pirmos soļus literārajā jomā.
 
Skorpions
 
Mēneša sākumā būs jāmaina savs izturēšanās un darba stils, izejot no pagrīdes, kļūstot atvērtam, darbojoties komandā. Labs laiks, lai iegūtu auditorijas uzmanību, piesaistītu sev domubiedrus, iepatiktos pretējā dzimuma pārstāvjiem. Vari apsvērt privāta biznesa uzsākšanas iespējas, kā arī izdosies sadarbība ar ārzemēm. Visā, ko veiksi, esi piesardzīgs, jo pieļautās kļūdas šajā laikā var dārgi maksāt. Tai pat laikā, tas nenozīmē, ka nevajadzētu aktīvi sevi pierādīt! Saaktualizēsies arī privātās dzīves joma. Ģimenes cilvēkiem lielākās rūpes sagādās bērnu izglītības jautājumu kārtošana. Toties brīvie zīmes pārstāvji meklēs iespējas iepazīties, alks romantisku attiecību.
 
Strēlnieks
 
Izdosies sasniegt iecerēto, ja būsi pacietīgs un nesteidzināsi notikumus. Attiecības ar kolēģiem un priekšniecību veidosies nepiespiesti. Pat brīvo laiku pavadīsi kopā ar darba biedriem. Nav izslēgts, ka dienesta romāns var ar laiku pāraugt laulībā. Mīlas lietās veiksies, vari pat saderināties, ja esi tik tālu nobriedis. Ja darbā tev kaut kas nebūs pa prātam, iespējams meklēsi jaunu darba vietu. Uzlabosies finansiālais stāvoklis, padosies viss ar ārzemēm saistītais. Labs laiks veselīga dzīves veida uzsākšanai, hronisku slimību ārstēšanai. Mēneša nogale toties nav piemērota lielām aktivitātēm, labāk pavadi laiku kopā ar draugiem, atpūties, aizbrauc kaut kur.
 
Mežāzis
 
Maija sākumā paaugstināsies tavs enerģētiskais līmenis, pieaugs dzīvesprieks, būsi gatavs kalnus gāzt. Veiksmīgs laiks amatniekiem, kulināriem, būs laba formas, krāsu, garšas izjūta. Tavs jutekliskums izpaudīsies arī erotiskajā jomā. Mīlas jomā var risināties nozīmīgi notikumi, atkarībā no tā, kādā stadijā šobrīd ir tavas partnerattiecības. Daži uzsāks kopdzīvi, citiem gaidāms ģimenes pieaugums. Mēneša otrā dekāde nav labvēlīga nekādu finansiālu jautājumu kārtošanai, pirkumiem vai mantojuma kārtošanai. Iespējams, mēneša nogalē būsi samērā noslēgts, apkārtējiem radīsies iespaids, ka tu kaut ko slēp un noklusē. Patiks darboties savā kaktiņā, kolektīvi pasākumi nebūs priekš tevis.
 
Ūdensvīrs: 
 
Mēneša sākumā mājas lietas, ģimene, attiecības ar bērniem un mīlestība būs galvenās prioritātes. Tevi interesēs viss ar tradīcijām saistītais, iespējams sāksi pētīt dzimtas ciltskoku. Iespējami dažādi braucieni gan darba, gan privātās darīšanās. Liela nozīme būs tam, kā spēsi savienot darba lietas ar mājas dzīvi. Ja esi kādreiz domājis par ģimenes biznesa uzsākšanu, tad tagad ir īstais brīdis to realizēt. Visu kas saistīts ar naudas, īpašuma lietu kārtošanu vai lieliem pirkumiem, labāk veikt mēneša nogalē. Radošiem cilvēkiem būs iespējas sevi izpaust, izcelsieties ar oriģinalitāti.
 
Zivis: 
 
Gūsi patiesu prieku no mācībām, svarīgi tikai izvēlēties sevi interesējošo jomu. Daži atradīs sev hobiju. Patiks neordināras, radošas, ezoteriskas lietas. Spēsi koncentrēties, pieņemt lēmumus. Domājot par naudas tēmu, daži var nonākt pie aplamiem secinājumiem, iesaistīties apšaubāmos darījumos. Cilvēki tavā sabiedrībā jutīsies labi, arī tev patiks, ja tiksi ievērots. Mēneša sākumā gaidāma iemīlēšanās no pirmā acu skata, vispār būsi romantiski noskaņots. Iespējams, nolemsi mainīt dzīves vietu, piemēram, pārvāksieties pie mīļotā cilvēka. Būs vēlme doties tālos braucienos, iepazīt citu tautu kultūru. Labs laiks ceļojuma uzsākšanai 7. datumā. Esot svešā zemē, vieglāk pārvarēsi arī iespējamo nomāktību.
 
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu