Nolans nosauc, viņaprāt, labākos Latvijas spēlētājus

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kļūdas spēles beigās nav ļāvušas Latvijas hokeja izlasei otrdien «Arēnā Rīga» svinēt uzvaru ar sausu rezultātu pār Franciju pēdējā pārbaudes spēlē pirms pasaules čempionāta, pēc tās atzina Latvijas valstsvienības galvenais treneris Teds Nolans.

Kļūdas spēles beigās nav ļāvušas noturēt rezultātu uz nulles. «Neviens nav perfekts un no kļūdām ir jāmācās,» sacīja kanādietis. Vienīgos vārtus Latvijas komanda zaudēja desmit sekundes pirms spēles beigām, lai gan uzvarēja ar 3:1.

Georgiju Pujacu, Oskaru Bārtuli un Kasparu Daugaviņu, kam otrdien bija pirmā spēle gatavojoties pasaules čempionātam, Nolans nosauca par trīs labākajiem spēlētājiem Latvijā un labu papildinājumu izlasei. Pirms šīs spēles tika veiktas izmaiņas sastāvā, kādēļ viņiem vēl jāiejūtas komandā un jāiespēlējas.

Nolans pārliecināts, ka pasaules čempionātā nebūs tik svarīgi, ar ko jāspēlē, bet par galveno katrā spēlē viņš uzskata nospēlēt labāk nekā pretiniekam. Viņaprāt Latvijai ir izredzes tikt pirmajā četriniekā grupā un līdz ar to - ceturtdaļfinālā.

Latvijas izlases treneris ievērojis, ka Francijas hokejisti pirmajā trešdaļā spēlējuši ļoti centīgi, bet izvairījās no atbildēm par iespējamo sastāvu pasaules čempionātā un lika saprast, ka līdz rītdienai vēl to apdomās. Plašāk neviena izredzes tikt komandā viņš nekomentēja sakot, ka sastāvs tiks nosaukts trešdien kā jau iepriekš paredzēts.

Francijas izlases treneris Deivs Hendersons atzina, ka pirmo trešdaļu nospēlējuši labi, bet pārējās divas - slikti, bijuši nepietiekami agresīvi un ar sliktu saspēli spēle neizdevās kā iecerēts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu