Nosaukts izlases sastāvs, mājās paliek Tribuncovs un Macijevskis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Šodien Latvijas hokeja valstsvienības galvenais treneris Teds Nolans nosaucis sastāvu gaidāmajam pasaules čempionātam, kurš no 4. līdz 20. maijam norisināsies Zviedrijā un Somijā.

Latvijas izlase uz Stokholmu dodas ar trīs vārtsargiem, astoņiem aizsargiem un 14 uzbrucējiem. Kā pēdējie no sastāva svītroti pieredzējušie Atvars Tribuncovs un Aleksandrs Macijevskis.

Latvijas izlases sastāvs pasaules čempionātā Zviedrijā un Somijā:

Vārtsargi: Edgars Masaļskis, Māris Jučers, Ervīns Muštukovs;

Aizsargi: Guntis Galviņš, Krišjānis Rēdlihs, Oskars Cibuļskis, Oskars Bārtulis, Kristaps Sotnieks, Georgijs Pujacs, Rodrigo Laviņš, Jānis Andersons;

Uzbrucēji: Miks Indrašis, Jānis Sprukts, Miķelis Rēdlihs, Kaspars Daugaviņš, Aleksejs Širokovs, Mārtiņš Cipulis, Roberts Bukarts, Andris Džeriņš, Gints Meija, Armands Bērziņš, Juris Štāls, Kaspars Saulietis, Koba Jass, Ronalds Ķēniņš.

Latvijas izlase spēlēs Stokholmas apakšgrupā kopā ar Krieviju, Zviedriju, Čehiju, Vāciju, Norvēģiju, Dāniju un Itāliju. Pirmo spēli Latvijas hokejisti aizvadīs 5. maijā, kad tiksies ar Krievijas izlasi, bet apakšgrupas pēdējā spēle paredzēta 15. maijā, kad pretī stāsies mājinieki zviedri.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu