Madonnas koncerta Helsinkos īpašais viesis - Martin Solveig

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Popmūzikas karalienes Madonna pasaules koncertturnejas Eiropas posmā, arī Somijas galvaspilsētā Helsinkos 12.augustā, šova viesis - producents un dīdžejs Martin Solveig. Uz koncertu Helsinkos dosies «Fanu reiss» no Latvijas pašmāju mūziķu pavadībā.

Pēc albuma «MDNA» izdošanas, sadarbojoties ar mūziķēm Nicki Minaj, M.I.A. kā arī mūzikas producentiem Martin Solveig, Benny Benassi un citiem, popmūzikas karaliene Madonna vēlreiz pierāda savu statusu, dodoties pasaules koncertturnejā. 12. augustā Somijas galvaspilsētas Helsinku Olimpiskajā stadionā varēs vērot mūziķes Madonna šovu, kurā tiks izpildīti jaunākie hīti, kā «Give Me All Your Luvin’» un «I Don’t Give A», kuru veidošanā piedalījies francūzis elektroniskās mūzikas producents Martin Solveig. Viņš būs popmūziķes šovu viesis Eiropā, tajā skaitā Helsinkos 12.augustā.

Madonna uzstāšanos Helsinkos vērot dosies daudzi latvieši, tajā skaitā - «Fanu reisa» dalībnieki, kas, tāpat kā apmeklējot grupu «U2» un «Bon Jovi» šovus, uz Olimpisko stadionu Helsinkos dosies speciālos fanu autobusos, jūru šķērsos ar ātrkuģi un jau uzreiz pēc koncerta tādā pašā veidā atgriezīsies mājās. «Fanu reisā» ceļā būs pieejamas uzkodas un dzērieni, kā arī tiks realizēta izklaidējoša un informatīva programma pašmāju mūziķu izpildījumā. Iepriekš «Fanu reisu» vadījuši - Andris Kivičs, Kaža, Valters Frīdenbergs, Ufo, Uldis Rudaks, Sovvaļnīks, grupas «Double Faced Eels» un «Gain Fast» un citi, uz iepriekšējo Madonna koncertu Tallinā fanus pavadīja un izklaidēja Aigars Runčis («Borowa Mc») un DJ Ella jeb Elīna Fūrmane.

Ierobežotam skaitam dalībnieku pieteikties iespējams «fanureiss.lv», aizpildot pieteikuma anketu, vai zvanot «1188» un sniedzot informāciju pēc operatora norādēm. «Fanu reisa» dalībnieka maksa ir 77 Ls, komplektā ar koncerta biļeti - 154 Ls.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu