«ANB autosports» vasaras sezonu uzsāk ar rallijsprintu «Kalnamuiža 2012»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Maija pirmajā nedēļas nogalē norisināsies rallijsprints «Kalnamuiža 2012». Šogad organizatori ir parūpējušies par ļoti kompaktām sacensībām - rallijsprinta starts tiks dots 5.maija pirmajā dienas pusē, bet finišs plānots jau pēcpusdienā. Ar jauna dizaina «LADU» sacensībās piedalīsies arī rallija komandas «ANB autosports» pārstāvji Atis Bruņinieks ar stūrmani Agnesi Ozoliņu.

Pēdējo reiz «Kalnamuižā» Atis startēja 2009. gadā kopā ar brāli Nauri. Kā stāsta Atis, Kurzemes ceļi viņu vienmēr ir pārsteiguši ar savu sarežģītību un nereti bīstamo konfigurāciju un mazākā sportistu kļūda sacensībās var maksāt ļoti daudz. Bruņinieks cer uz azartisku un spraigu cīņu «2WD Open» klasē, un uzsver, ka viņu šīs sezonas mērķis ir cīnīties par čempionu titulu, tāpēc ļoti svarīgs ir katrs ieskaites punkts.

Pašlaik «2WD Open» klases kopvērtējums ir ļoti neparasts, jo piecas ekipāžas, tajā skaitā Bruņinieks/Ozoliņa, pēc pirmajiem diviem posmiem dalot pirmo vietu ar vienādu punktu skaitu. Ekipāža ir priecīga par spēcīgo konkurenci un paredz ļoti sīvu cīņu līdz pat pēdējam ātrumposma kilometram.

«ANB autosports», kas kļuvusi pazīstama kā publiska rallija komanda, ļaujot katram aktīvajam rallija līdzjutējam iejusties komandas atbalstītāja un sponsora lomā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu