Šreks, cūkas, ēzeļi, bizbizmārītes «Laivu karnevālā»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Ir noslēdzies otrais aktīvās atpūtas «Laivu karnevāls». Tajā piedalījās daudz un dažādu izdomas bagātu cilvēku, kas bija pārģērbušies par Šreku un viņa komandu, pavāriem, bizbizmāritēm, bēbīšiem, hipijiem un vēl daudziem un dažādiem tēliem.

Saulainā laikā un saulainā garstāvoklī ir noritējis jau otrais «Laivu karnevāls», kas šogad pulcēja 62 komandas, kurās kopā sanāca 200 cilvēku. Liels pārsteigums pašiem organizatoriem bija itāļu vidusskolnieku 10 komandu pieteikumi šim pasākumam, kā arī vilcienā uzrunātais poļu pāris, kas piekrita doties šajā «Laivu karnevālā». Pasākums noritēja ar maziem starpgadījumiem, bet visi Finišā nonāca smaidīgi, priecīgi un laimīgi. Tika atrasti arī daudz jaunu draugu uz upes.

Uz pasākumu bija ieradušies skaļie Meksikāņi, Zaķi ar savu diriģentu, Angry birds kompānija, Četrgalvains pūķis, Trīs siventiņi ar vilku, Ārstu komanda, Papagaiļi, Trīs tankisti ar suni, Gulbis, Pavāri, Šreks, Fiona, Ēzelītis, Runcis, Melnā pērle, Bebīši, Rōzā brilles, Bizbizmārītes un vēl daudzi, daudzi citi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu