Vīrietis atklājis, ka viņam bijušas seksuālas attiecības ar Maiklu Džeksonu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu pianista Libereisa bijušais mīļākais Skots Torsons atklājis, ka viņam bijis romāns arī ar popa leģendu Maiklu Džeksonu.

Intervijā amerikāņu televīzijas raidījumam «Entertainment Tonight» Torsons atzina, ka viņa un Džeksona draudzība pārauga kaislīgākās jūtās, Libereisam nezinot. Tas esot noticis neilgi pirms Džeksona aiziešanas no ģimenes grupas «Jackson 5» un solokarjeras uzsākšanas 70.gados.

Jautāts, vai viņš uz Džeksons bija tikai draugi, Torsons ieturēja ilgu pauzi un atbildēja apstiprinoši, taču pēc tam pasmējās, piebilstot, ka «Maikla nav šeit, lai aizstāvētu sevi».

«Mums bija attiecības, kas... Jā... Tās pārkāpa draudzības robežas, taču tas ir viss, ko varu pateikt,» sacīja Torsons. «Mēs abi bijām jauni, patikām viens otram, mums bija jautri. Mēs kopā apceļojām visu Eiropu. Mēs bijām labākie draugi.»
1982.gadā Torsons pēc piecu gadu ilgām attiecībām iesniedza tiesā 113 miljonu dolāru ( 60 miljonu latu) prasību pret Libereisu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu