Znaroks: Ar Rīgas «Dinamo» neesmu kontaktējies jau četrus gadus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

KHL Gagarina kausa ieguvēju Maskavas «Dinamo» galvenais treneris Oļegs Znaroks šodien viesojās «Radio 101» raidījumā «Overtime», tādēļ piedāvājam «Apollo» lasītājiem ieskatu sarunā ar treneri.

«Ko nozīmē izcīnīt Gagarina kausu? Ir jāatdod sevi visu. Tas nozīmē nervu un veselības bojāšanu. Taču, ja cilvēkam ir mērķis un viņš uz to iet, tad agri vai vēlu tas tiks sasniegts,» uzsver Znaroks.

«KHL četrās sezonās divas reizes iekļuvām finālā, tādēļ uzskatu, ka kausu izcīnījām pelnīti. Pirmkārt, pats sev teicu, ka nedrīkst atkārtot kļūdas, kuras tika pieļautas pirms diviem gadiem, kad pēc uzvaras konferencē saņēmām kausu un lija šampanietis. Šoreiz pat neļāvām kausu ienest ģērbtuvē,» atceras treneris.

Znaroks neslēpj, ka pēc triumfa Gagarina kausā viņam ir izteikti piedāvājumi no vairākiem KHL klubiem. «Piedāvājumu nav daudz, taču tie ir spēcīgi klubi. Līdz šim man nebija aģenta, taču tagad esmu viņu nolīdzis un viņš kārtos visus jautājumus. Katrā ziņā es negribētu braukt tālu prom un saprotams, ka Maskavas «Dinamo» vēlas, lai palieku. Rīgas «Dinamo»? Jau četrus gadus ne ar vienu no Rīgas kluba pārstāvjiem neesmu kontaktējies. Lēmumu par to, kur strādāšu nākamajā sezonā pieņemšu līdz 20. maijam.»

Tāpat Znaroks atklāj, ka noteikti vedīs Gagarina kausu uz Rīgu un Liepāju, bet uz trenera dzimto Krievijas pilsētu Čeļabinsku kausu aizvedīs spēlētāji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu