«Stipro Skrējienā» piedalās vairāk nekā 300 uzņēmumu un novadu komandas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Gada ekstrēmākais pasākums jau pēc pāris dienām Cinevillā kopā pulcēs jau vairāk kā 2600 dalībnieku.  «Stipro Skrējiens» jau šo piektdien, 4.maijā, kinopilsētā Cinevilla. 

«Stipro Skrējienā» kā pēdējās startēs komandas, kuras šogad ir īpaši plaši pārstāvētas. Atgādinām, ka līdz 3.maijam savas komandas pieteikt var mājaslapā «stiproskrējiens.lv». Komandas sastāvā jābūt četriem dalībniekiem, taču vismaz vienai no tām ir jābūt daiļā dzimuma pārstāvei. 

Vislielāko komandu skaitu pieteicis uzņēmums SIA «Lattelecom». Finanšu sektoru pārstāv SIA «Hipolīzings», «Hipotēku un zemes banka», AS «DNB banka», AS «SEB Banka», «BTA Insurance Company SE». Skrien dažādu nozaru pārstāvēti uzņēmumi- SIA Ventspils Nafta Termināls, AS «Cēsu Alus», SIA «Rīgas meži», SIA «Stockmann», SIA «Brabantia Latvia», «GlaxoSmithKline». Visplašāk savu novadu pārstāv Ventspils pilsētas dome, bet piedalās arī Tērvetes, Brocēnu, Ķeguma, Nīcas un Ozolnieku novadi. Skries arī mākslas pārstāvji no Dailes un Nacionālā teātra. Medijus pārstāv «Radio SWH» un telekompānija «LNT» ar Andreju Ēķi priekšgalā.

Organizatori atgādina, ka pēc skrējiena būs iespēja nomazgāties, bet par nelielu samaksu izmantot arī pirts pakalpojumus. Skrējienā noteikti nevajadzētu vilkt savus labākos sporta apavus un drēbes.

Laipni aicināti ir arī līdzjutēji, kuru atbalsts skrējējiem ir īpaši vajadzīgs. Visas dienas garumā kinopilsētā Cinevilla darbosies kafejnīcas, būs dažādas atrakcijas un garlaikoties nebūs laika nevienam. 

Gaidam vēl arī tavu pieteikumu!

Tiekamies jau 4.maijā Cinevillā un nosvinēsim Latvijas svētkus kopā!
Vairāk informācijas: «stiproskrejiens.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu