Aukstā skābeņu spinātu zupa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: feastsforallseasons.com

Vajag:

  • 4 daļas skābeņu lapu
  • 6 daļas spinātu lapu
  • 1 daļa purava
  • 1 daiviņa ķiploka
  • 1 daļa buljona
  • 1 daļa saldā krējuma
  • Sviests
  • Sāls un pipari

Gatavojam:

Skābenes un spinātus nomazgā un nosusina. Sviestu izkausē uz pannas un pievieno saspaidīto ķiploku un sasmalcināto puravu. Tos apcep kamēr mīksti. Tad pievieno 4 daļas spinātu lapu, 4 daļas skābeņu un apmaisa lai tās nedaudz apsutinās. Šo masu liek blenderī un, kad tā sasmalcināta biezenī, pievieno atlikušos (svaigos) spinātus. Masu turpina blendēt. Beigās pievieno buljonu un tad arī saldo krējumu, kā arī sāli un piparus pēc garšas.

Zupu paredzēts lietot atvēsinātu ar vārītu olu un kartupeli - noderēs saulainām, dārza darbu dienas pusdienām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu