Ziedoņdārza svētku ietvaros notiks labdarības akcija «Apskauj dabu»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Kultūras koledžas studenti un pasniedzēji aicina rīdziniekus un Rīgas viesus uz Ziedoņdārza svētku ietvaros veidoto labdarības akciju «Apskauj dabu», kas norisināsies Ziedoņdārzā 2012.gada 7.maijā no plkst. 17:00 - 19:00.

Daba ir avots, no kura cilvēki smeļ savas eksistences līdzekļus, tāpēc tā ir saudzējama un aizsargājama. Šī gada 7.maijā Ziedoņdārza svētku ietvaros tiks rīkota labdarības akcija, kurā katrs interesents un dabas mīļotājs varēs sniegt savu artavu, apliecinot savu zaļo domāšanu.

Šajā labdarības akcijā aicināti iesaistīties visi - gan lieli, gan mazi. Labdarības akcijas ietvaros tiks vākta makulatūra, kuru pārstrādājot, iegūtā summa tiks ziedota Rīgas pilsētas dzīvnieku patversmes mazajiem un lielajiem suņiem un kaķiem. Tāpat šajā pievakarē būs iespēja visiem interesentiem doties uz grāmatu maiņas punktu, kurā ikviens varēs atstāt sev nevajadzīgās grāmatas un varbūt atrast sev noderīgu literatūru no citu atstātā klāsta.

Par prieku bērniem gādās kāds no «Ulubeles» tēliem, kurš ikvienu laipni sagaidīs.

Labdarības akcija «Apskauj dabu» ir Ziedoņdārza svētku ieskaņas pasākums. Ziedoņdārza svētki notiks 2012. gada 11.maijā no plkst. 17 un atklās Rīgas brīvdabas festivālu sezonu. Domās nākotnē, bet ar darbiem tagadnē - tāda ir svētku devīze, kas tematiski vienos plānotās svētku aktivitātes. Svētku organizatori vēlas aicināt apmeklētājus aizdomāties par lietām, ko varam īstenot jau tagad, lai nākotni padarītu gaišāku - aktualizēt zaļo domāšanu, labdarību un plašās iespējas radoši izpausties.

Savu dalību svētkos ir apstiprinājis Kārlis Kazāks, Arvīds Berķis no grupas «Blitze», šova «Latvijas zelta talanti» finālisti Ansis Jansons, Rhytmical Storm un jauniešu vidū atzītā grupa «Gapoljeri» kā arī Okartes akadēmijas fināliste Košā ar grupu.

Informācija par pasākumu: «ziedondarzasvetki.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu