Karsums un J.Rēdlihs viesosies Latvijas fanu teltī pie Kongresu nama

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Pie Rīgas Kongresu nama izvietotajā pasaules hokeja čempionāta Latvijas fanu teltī sestdien, 5. maijā pirms Latvijas valstsvienības pirmās spēles čempionātā pret Krievijas izlasi līdzjutējiem būs iespēja tikties ar hokejistiem Mārtiņu Karsumu un Jēkabu Rēdlihu, aģentūru LETA informēja organizatori.

Līdzjutēju tikšanās ar hokejistiem plānota jau no plkst. 16.00, un tā ilgs līdz Latvijas un Krievijas izlašu spēles tiešraides sākumam plkst. 17.00.

Abi Rīgas «Dinamo» spēlētāji uz pasaules čempionātu, kas notiek Zviedrijā un Somijā, nav devušies savainojumu dēļ.

Latvijas izlase pasaules čempionātā spēlēs Stokholmas apakšgrupā kopā ar Krieviju, Zviedriju, Čehiju, Vāciju, Norvēģiju, Dāniju un Itāliju.

Latvijas fanu telts mērķis ir apvienot dažādu tautību hokeja fanus un veicināt viņu draudzību un saliedētību šī gada pasaules čempionāta laikā. Teltī vienlaikus varēs uzturēties 600 personas, bet kopējais apmeklētāju skaits plānots aptuveni 70 000.

Pasaules hokeja čempionāta fanu telts pie Kongresu nama darbosies līdz pat čempionāta noslēgumam 20. maijā. Uz lielajiem ekrāniem hokeja fani varēs vērot ne tikai Latvijas izlases spēles, bet arī pārējo izlašu cīņas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu