Talsu rallijs pulcē čempionus un izklaidēs skatītājus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

12.maijā un 13.maijā Talsos norisināsies «Rally Talsi 2012», kas jau ceturto gadu zināms kā Čempionu rallijs. Šogad Talsos redzēsim Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas un Norvēģijas čempionus, kā arī citus reģiona ātrākos braucējus.

Pirms rallija pirmās dienas ātrumposmiem, Talsu iedzīvotāji un rallija viesi pie Talsu tautas nama varēs vērot rallija atklāšanas pasākumu. Sākot no plkst. 14:00 skatītājiem būs iespēja piedalīties dažādās aktivitātēs un tikt pie pārsteiguma balvām no rallija atbalstītājiem un «Rally Talsi», kā arī, dzirdēt sešu aktuālo čempionu komentārus pirms došanās rallija trasē.

Pirmajā dienā sportisti veiks piecus ātrumposmus, no kuriem skatītāji brīvi varēs paspēt uz trīs ātrumposmiem, savukārt pēc aizraujošo sacensību vērošanas paralēlajā ātrumposmā, visi rallija līdzjutēji tiks gaidīti Sauleskalna estrādē uz vakara koncertu, kur šogad uzstāsies leģendārā rokgrupa «Pērkons».

Arī otrajā rallija dienā sportisti veiks piecus ātrumposmus, no kuriem rallija līdzjutēji varēs paspēt noskatīties vismaz trīs. Neilgi pēc pēdējā ātrumposma noslēguma, Talsu centrā pie Tautas nama sāksies svinīgais finiša noslēguma pasākums, kur līdzjutēji varēs tikties ar sportistiem un, protams, vērot arī rallija uzvarētāju apbalvošanu.

Pasākuma norises dienās rallija atbalstītāji «Ford» un «Neste Oil» ir sarūpējuši īpašus piedāvājumus apmeklētājiem. Pasākuma oficiālais auto sestdien, 12. maijā, visiem «Ford» īpašniekiem dāvina bezmaksas dzinēja dator-diagnostiku. Savukārt no 11.maija līdz 13.maijam «Neste Oil» degvielas uzpildes stacijā Talsos varēs uzpildīt degvielu savam auto par īpašu cenu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu