Miķelis Rēdlihs spēlēs Jaroslavļā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Pagājušās sezonas Rīgas «Dinamo» uzbrukuma līderis Miķelis Rēdlihs nākamsezon spēlēs atjaunotajā Jaroslavļas «Lokomotiv» komandā, vēsta kluba oficiālā mājaslapa.

Jau iepriekš tika ziņots, ka 27 gadus vecais uzbrucējs, visticamāk, karjeru turpinās «Lokomotiv» komandā, bet šodien to apstiprinājis arī Jaroslavļas klubs.

Pēdējās četras sezonas Rēdlihs pārstāvēja Rīgas «Dinamo» komandu, 249 spēlēs gūstot 61 vārtus un izdarot 95 rezultatīvas piespēles. Bet pašlaik Miķelis kopā ar Latvijas valstsvienību ir devies uz pasaules čempionātu, kas jau piektdien sāksies Zviedrijā un Somijā.

Bez latviešu hokejista «Lokomotiv» komandai pievienosies arī aizsargi Vitālijs Višņevskis no Sanktpēterburgas SKA un Dmitrijs Korobovs no Minskas «Dinamo», kā arī uzbrucēji Jegors Averins no Omskas apgabala «Avangard», Viktors Kozlovs no Ufas «Salavat Julajev», Romāns Ļudučins no Maskavas «Spartak», Sergejs Plotņikovs no Habarovskas «Amur» un Dmitrijs Klopovs no Ņižņijnovgorodas «Torpedo».

Atgādinām, ka aizvadītā gada 7. septembrī aviokatastrofā gāja bojā visa «Lokomotiv» komanda, ieskaitot latviešu «dzelzs vīru» Kārli Skrastiņu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu