«Apollo» dodas uz Stokholmu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Šodien Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā un Somijas galvaspilsētā Helsinkos sākas 76. pasaules čempionāts hokejā augstākajā divīzijā, kurā piedalīsies arī Latvijas valstsvienība.

16 komandas sadalītas divās grupās, kur Stokholmas apakšgrupā sacentīsies Krievija, Zviedrija, Čehija, Vācija, Norvēģija, Latvija, Dānija un Itālija, bet Helsinku grupā spēlēs čempionvienība Somija, kā arī Kanāda, ASV, Šveice, Slovākija, Baltkrievija, Francija un Kazahstāna.

Kopā ar saviem lasītājiem no čempionāta mājvietas atkal būs portāls «Apollo», kurš arī šogad piedāvās jaunākās ziņas, komentārus, ekspertu viedokļus, fotogrāfijas, konkursus un daudz ko citu. Tāpat portālā iespējams sekot līdzi turnīra norisei, aplūkojot spēļu rezultātus un ieskatoties turnīra tabulās.

Līdz pat finālspēles beigām «Apollo» rūpēsies, lai lasītāji tiktu informēti par visiem jaunumiem, kas saistīti ar pasaules čempionātu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu