«Neste Latvija» var nopirkt «100.markas degvielu»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Degvielas tirgotājs «Neste Latvija» tirgo tā saukto 100.markas degvielu, kas ir benzīns ar oktānskaitli 100 un kuru pārsvarā izmanto autosportisti, biznesa portālu «Nozare.lv» norādīja uzņēmumā.

Šāds benzīns tiek tirgots «Neste Oil» degvielas uzpildes stacijā Rīgā, Ulmaņa gatvē 84.

Patlaban tā cena ir 2,29 lati par litru.

«Tā kā tā cena ir salīdzinoši augsta un ņemot vērā produkta specifiku, tā pārdošanas apjomi ir nelieli. Tuvojoties kāda auto vai moto sporta pasākumam, tirdzniecības apjomiem ir tendence pieaug,» skaidro uzņēmumā.

SIA «Neste Latvija» ir Somijas naftas pārstrādes un tirdzniecības uzņēmuma «Neste Oil» meitasuzņēmums, kas Latvijā strādā jau 21 gadu. 50,1% «Neste Oil» akciju turētājs ir Somijas valsts. Uzņēmums nodarbojas ar «Neste Oil» ražotās degvielas mazumtirdzniecību, degvielas un šķīdinātāju vairumtirdzniecību, kā arī naftas produktu uzglabāšanu un pārkraušanu Rīgas terminālī. Kopš darbības sākšanas uzņēmums Latvijā ir investējis vairāk nekā 40 miljonus latu. «Neste Oil» degvielas uzpildes stacijas tīklu Latvijā veido 54 stacijas visā valstī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu