Kanādai minimāla uzvara pār Slovākiju, Čehija pieveic Dāniju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pasaules hokeja čempionātu ar uzvaru šodien iesāka viena no turnīra galvenajām favorītēm - Kanādas valstsvienība, kas Helsinku apakšgrupas mačā ar 3:2 pārspēja Slovākijas valstsvienību.

Uzvarētājiem ar precīziem metieniem izcēlās Džeimijs Benns, Džordans Eberle un Endrjū Leds, bet slovākiem vārtus guva Tomašs Tatars un Milans Bartovičs.

Helsinku apakšgrupas šīsdienas pirmajā mačā ASV ar 7:2 sagrāva Franciju, bet šovakar vēl tiksies Somijas un Baltkrievijas hokejisti.

Tikmēr Stokholmas apakšgrupā, kur spēlē arī Latvijas izlase, Čehijas hokejisti sīvā cīņā ar 2:0 pārspēja Dānijas valstsvienību.

Lai gan otrajā trešdaļā trīsreiz vairākumā spēlēja dāņi, tomēr piecas sekundes līdz perioda beigām Alešs Hemski pārspēja Frederiku Andersenu. Bet otros vārtus čehi guva divas minūtes un 39 sekundes līdz finālsirēnai, kad precīzs bija Petrs Tenkrats. Čehijas izlases vārtsargs Jakubs Kovāržs šajā mačā atvairīja visus 26 dāņu metienus.

Stokholmas apakšgrupas dienas pirmajā mačā Vācija ar 3:0 pārspēja Itāliju, bet šovakar savā starpā tiksies Zviedrija un Norvēģija. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu