Čebureki ar <i>šņabi</i>

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/leva/

Nepieciešams:

1 ola
250 ml ūdens
sāls
3 ēdamkarotes degvīna
300 - 400 g miltu
250 g liellopu gaļas
250 g cūkgaļas
4 sīpoli
pipari
eļļa
 

Pagatavošana:

Olu sakuļ ar sāli, pielej ūdeni, degvīnu, pieliek miltus, samīca stingru mīklu.

Gaļu samaļ ar sīpoliem, sāla un piparo.

Mīklu izveltnē plāni, liek pildījumu uz mīklas vienas puses, pārliek mīklu pārī,  veidojot lielu pīrāgu un rūpīgi aizspiež malas. Cep sakarsētā eļļā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu