Slovākijas izlasi pastiprina «Sharks» uzbrucējs Handzušs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Slovākijas hokeja izlases sastāvu pasaules čempionātā papildinājis NHL komandas Sanhosē «Sharks» uzbrucējs Mihals Handzušs.

35 gadus vecais uzbrucējs piektdien ieradās Helsinkos, tomēr vēl nedevās laukumā pasaules čempionāta pirmajā spēlē, kurā Slovākija ar 2:3 zaudēja Kanādas izlasei.

Handzušs Slovākijas valstsvienībai palīdzēja arī pagājušā gada pasaules čempionātā, bet NHL regulārajā čempionātā viņš šosezon 67 spēlēs guva septiņus vārtus un atdeva 17 rezultatīvas piespēles.

Tāpat Slovākijas izlases sastāvu piektdien papildināja Prāgas «Sparta» komandas aizsargs Mihals Sersens, līdz ar to Slovākijas valstsvienības pieteikumā dalībai pasaules čempionātā šobrīd ir divi vārtsargi un 20 laukuma spēlētāji.

Kopumā katra valstsvienība šā gada pasaules čempionātam var pieteikt 25 spēlētājus - 22 laukuma spēlētājus un trīs vārtsargus.

Slovākijas izlases treneri plāno atstāt vienu brīvu vietu, kas tiktu taupīta NHL kluba Ņujorkas «Rangers» uzbrucējam Marianam Gaborikam. «Rangers» komanda Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences pusfināla sērijā pašlaik ar 2-1 uzvar Vašingtonas «Capitals».

Tikmēr Kanādas valstsvienība piektdien sastāvu papildināja ar 18 gadus veco aizsargu Raienu Mareju, kurš šosezon spēlēja Rietumu hokeja līgā (WHL). Zīmīgi, ka Marejs šobrīd ir vienīgais Kanādas izlases spēlētājs, kurš nepārstāv NHL klubu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu