<i>Lady Gaga</i> netaupa naudu koncertturnejai

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Popdīva Lady Gaga pasaules koncertturnejai «Born This Way Ball» iegādājusies skatuves iekārtojumu, kas atgādina gotisku pili un atzīts par «lielāko skatuves struktūru, kas jebkad uzbūvēta koncertturnejai». 

Greznajam skatuves iekārtojumam ir skatu torņi un smalki gravējumi. Ārzemju mediji ziņo, ka visas dekorācijas pārvieto piecpadsmit 53 pēdas (16 metrus) garos treileros. «Born This Way Ball» radītais skatuves iekārtojums ir lielākā skatuves struktūra, kas jebkad uzbūvēta koncertturnejai,» žurnālam «US Weekly» sacīja kompānijas «Tate Towers» vadītājs Džeimss Feirorts. 

Lady Gaga pasūtījusi tērpus vairākiem itāļu modes namiem, tostarp «Versace», «Armani» un «Moschino». «Visu mūžu esmu sapņojusi valkāt itāļu dizaineru tērpus,» viņa paskaidro.   Modes nama «Versace» vadītāja Donatella Versače priecājas par sadarbību. «Lady Gaga ir tagadne un nākotne,» viņa sacīja. «Viņa ir visrevolucionārākā un iedvesmojošākā māksliniece. Viņa ir bezbailīga un drosmīga. Es nevaru vien sagaidīt, cik pārsteigti visi būs, kad ieraudzīs, ko esam radījušas!» 
 
Kā ziņots, 23.augustā Lady Gaga uzstāsies Mežaparka Lielajā estrādē.
 
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu