Latvijas U-19 florbolistes neiekļūst PČ A divīzijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas U-19 sieviešu florbola izlase šodien izšķirošajā mačā par uzvaru pasaules čempionāta B divīzijas turnīrā ar 4:7 (2:3, 1:1, 1:3) zaudēja Dānijas vienaudzēm.

Rezultatīvākā Latvijas izlasē bija Luīze Biļinska, kura izcēlās ar diviem gūtiem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli, bet pa vienam precīzam metienam izpildīja Juta Muravska un Elīza Bērziņa.

Pēc nospēlētām 16 minūtēm Dānija bija vadībā jau ar 3:0, bet mača 48. minūtē Biļinskai izdevās panākt neizšķirtu 4:4. Tomēr turpinājumā Latvijas izlase ielaida trīs vārtus pēc kārtas un piedzīvoja zaudējumu.

Turnīra pirmajā spēlē Latvijas izlase cīnījās neizšķirti 4:4 ar Kanādu, pēc tam ar 7:2 pārliecinoši uzvarēja Vāciju, bet trešajā spēlē ar 22:0 sagrāva Austrijas vienaudzes.

Tikmēr Dānijas florbolistes pirmajā cīņā ar 12:0 uzvarēja Austriju, tad ar 8:3 pārspēja Vācijas izlasi, bet trešajā mačā cīnījās neizšķirti 4:4 ar Kanādas vienaudzēm.

Kopvērtējumā pirmo vietu ar septiņiem punktiem četrās spēlēs izcīnīja Dānija, bet Latvijas izlase ar pieciem punktiem ieņēma otro vietu. Pa četriem punktiem iekrāja Vācija un Kanāda, bet Austrija četrās spēlēs pie punktiem netika un ierindojās pēdējā, piektajā pozīcijā.

B divīzijā bija jāspēlē arī Krievijai, taču tikai desmit dienas pirms pasaules čempionāta sākuma tā atsauca savu dalību.

2014. gada pasaules čempionāta A divīzijas turnīrā iekļuva tikai B divīzijas spēcīgākā komanda - Dānija.

Latvijas U-19 izlases sastāvs dalībai pasaules čempionāta B divīzijā:

Monta Ločmele, Evija Birkhāne, Ulrika Skakovska, Ieva Lapinska, Sabīne Dronka, Kristīne Tauriņa (visas - «Rīgas Lauvas»), Annija Jurgute («LiepU»), Linda Austruma, Linda Jēgere (abas - «Irlavas/Tukuma»), Monta Čēma, Luīze Biļinska (abas - RSU/«Runway»), Elīza Bērziņa («Ķekava»/BFF), Natālija Babjuka, Zanda Ozoliņa (abas - Ķekavas «Bulldogs»), Juta Muravska, Ieva Priede, Lība Daija Mikova, Zane Darša, Zane Justamente, Lāsma Mangule (visas - «Rubene»).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu