Stopiņu NHK otro gadu pēc kārtas triumfē Latvijas čempionātā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: handball.lv

Latvijas sieviešu handbola čempionātā šodien otro gadu pēc kārtas triumfēja Stopiņu NHK komanda, kas otrajā finālspēlē ar 25:22 (9:12) savā laukumā pārspēja LSPA.

Šajā mačā uzvarētāju labā 9/1 vārtus guva Lana Nikolajeva, bet ar septiņiem precīziem metieniem izcēlās Elita Ekkerte. Tikmēr LSPA rindās ar 8/1 precīziem raidījumiem atzīmējās Agrita Nardiševa.

Kā ziņots, pirmajā spēlē Stopiņu NHK komanda, pateicoties Nikolajevas precīzam metienam četras sekundes pirms pamatlaika beigām, uzvarēja ar 28:27.

Līdz ar to sērijā līdz divām uzvarām Stopiņu NHK komanda triumfēja ar 2-0.

Pusfināla sērijās, kurās uzvarētājas tika noskaidrotas divu maču summā, Stopiņu NHK komanda ar 58:47 pārspēja Ludzas «Latgols», bet LSPA ar 71:56 uzvarēja Dobeles SS.

Sērijā par trešo vietu, kas arī ritēja līdz divām uzvarām, ar 2-0 triumfēja «Latgols» handbolistes.

Regulāro čempionātu pirmajā vietā ar 38 punktiem 20 mačos noslēdza Stopiņu NHK komanda, tai ar 34 punktiem sekoja LSPA, bet Dobeles SS un «Latgols» komandas tika pie attiecīgi 21 un 19 punktiem. Piektajā vietā ierindojās Salaspils HK komanda, bet «Skrīveru» handbolistes ieņēma pēdējo, sesto pozīciju.

Arī pagājušās sezonas finālsērijā Stopiņu NHK ar 2-0 apspēlēja LSPA komandu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu