«Latgols» handbolistiem uzvara pirmajā Latvijas čempionāta finālspēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: handball.lv

Latvijas vīriešu handbola čempionāta pirmajā finālspēlē šodien uzvaru izcīnīja Ludzas «Latgols» komanda, kas ar 26:22 (16:11) savā laukumā pieveica Dobeles «Tenax».

Līdz ar to finālā līdz trijām uzvarām «Latgols» izvirzījās vadībā ar 1-0, bet otrā spēle svētdien vēlreiz risināsies Ludzā.

Pusfinālā «Tenax» handbolisti ar 2-0 pieveica «Jūrmalas Sports», bet «Latgols» nedaudz negaidīti ar 2-1 pārspēja iepriekšējo divu gadu Latvijas čempionus LSPA, pirmo reizi vēsturē Ludzas vīriešu komandai iekļūstot Latvijas čempionāta finālā.

Regulārajā turnīrā «Tenax» vienība izcīnīja pirmo vietu, bet «Latgols» finišēja trešie. Sezonas laikā abas komandas tikās tikai trīs reizes, visās spēles triumfējot dobelniekiem.

Otrajā spēlē par trešo vietu šodien «Jūrmalas Sports» ar 29:27 (15:12) pieveica LSPA, sērijā panākot 1-1. Arī šī sērija ilgs līdz vienas komandas trim uzvarām.

«Tenax» un LSPA pusfinālā iekļuva automātiski kā regulārā čempionāta divu posmu spēcīgākās komandas, bet «Jūrmalas Sports» un «Latgols» pirms tam cīnījās ceturtdaļfinālā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu