«Chelsea» futbolisti septīto reizi izcīna Anglijas FA kausu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa izcīņas turnīrā sestdien septīto reizi kluba pastāvēšanas vēsturē triumfēja Londonas «Chelsea». 

Finālmačā, kas notika slavenajā Vemblija stadionā Londonā, «Chelsea» ar 2:1 (1:0) pieveica «Liverpool FC» komandu.

Rezultātu spēles 11. minūtē atklāja Londonas klubu pārstāvošais brazīliešu pussargs Ramirešs, bet 52. minūtē Kotdivuāras uzbrucējs Didjē Drogbā dubultoja «Chelsea» komandas pārsvaru. «Liverpool» komanda vienīgos vārtus guva 64. minūtē, kad precīzi sita Endijs Kerols.

Spēles pēdējās 30 minūtes Liverpūles kluba pārstāvjiem bija nospiedošs pārsvars, tomēr «Chelsea» pārliecinoši aizstāvējās un nosargāja minimālo pārsvaru.

FA kausā «Chelsea» komanda uzvarēja ceturto reizi pēdējo sešu gadu laikā, bet kopumā tā tagad izcīnījusi septiņus titulus. Tikpat reizes turnīrā triumfējusi arī «Liverpool», bet visvairāk titulu ir «Manchester United», kas FA kausā spējusi uzvarēt 13 reizes.

Pagājušajā sezonā FA kausu izcīnīja «Manchester City» komanda, kas finālmačā ar 1:0 pieveica pieveica «Stoke City» futbolistus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu