Izpletņlēcējam par nolēkšanu no Rīgas augstākās viesnīcas piemēro naudas sodu

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesa piemērojusi 50 latu sodu vīrietim, kurš pērnā gada nogalē nelikumīgi nolēca no augstākās Rīgas viesnīcas jumta.

Lai arī sākotnēji policijai nebija zināms lēcējs, likumsargiem tomēr to izdevās noskaidrot un sastādīt administratīvā pārkāpuma protokolu par sīko huligānismu.

Aģentūra BNS tiesā noskaidroja, ka uz tiesas sēdi pārgalvīgais izpletņlēcējs nebija ieradies, līdz ar to viņa motivācija tiesai nav zināma, taču no policijas sastādītā protokola izriet, ka vīrietis bez jebkādiem šķēršļiem izgājis uz viesnīcas jumta un nolecis. Nolaišanās notikusi pie viesnīcas ieejas, tur viņš ātri savācis izpletni, iesēdies automašīnā un aizbraucis mājās sagaidīt Jauno gadu kopā ar ģimeni.

Vīrietis ar izpletņlēkšanu nodarbojoties visu dzīvi un domājis, ka nekā nelikumīga viņa rīcībā nebūs.

Laiku un datumu savam lēcienam viņš nav konkrēti izvēlējies, taču tajā dienā bijuši atbilstoši laika apstākļi šādam pasākumam. Savas darbības viņš redzējis tikai kā izklaidi, kā citiem pastaigu pa parku.

Lai arī tiesai nebija zināmi vīrieša neierašanās iemesli, tas pagājušajā nedēļā netraucēja tiesai piemērot 50 latu naudas sodu.

Jau ziņots, ka internetā tika izplatīts video «Riga jump», kas vēsta, ka lēciens noticis 31.decembrī Rīgā. Tajā redzams viesnīcas «Radisson Blue Hotel Latvia» jumts, no kura vīrietis veic lēcienu ar izpletni. Uzraksts video vēstīja – «Uzdrīkstēšanos, veiksmi un laimi jaunajā gadā».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu