Avārijā cietis gājējs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Sestdien Vecumnieku novada Vecumniekos pretī veikalam «Elvi» nenoskaidrotas automašīnas «BMW» vadītājs uzbrauca 1988.gadā dzimušam gājējam uz kājas, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Cietušais vīrietis tika nogādāts slimnīcā.

Vakar Rīgā, Augusta Dombrovska ielā, nezināms vadītājs ar automašīnu «Nissan Primera» uzbrauca kokam un no ceļu satiksmes negadījuma vietas aizgāja. Negadījumā cieta 1981.gadā dzimis automašīnas pasažieris, kurš nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 25 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem trijos cietuši cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti 13 ceļu satiksmes negadījumi.

Pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēti 44 vadītāji, kas transportlīdzekli vadīja alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā.

Tika aizturēti 19 automašīnu vadītāji un 25 velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Savukārt Rīgā un Rīgas reģionā pagājušajā diennaktī aizturēti 17 reibumā braucošie, no tiem astoņi bija automašīnu vadītāji un deviņi - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu