Par vibratora fenomenu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/crimsonninjagirl/

Esat redzējuši kino filmu «Mans lielais O» vai oriģinālnosaukums «Histērija»? Tas ir humora pilns stāsts par vibratora izgudrošanu.

Vibrators mūsdienās nevienā neraisa īpaši lielu izbrīnu. Kāds uzjoko tā sakarā, kāda klusībā glabā un lieto, cita skaļi pauž, ka ko tādu lieto. Katrā ziņā tas vairs nav svešs sadzīves priekšmets un dāmas sen vairs masveidā nesirgst ar histēriju seksuālās neapmierinātības dēļ. Iespējams, kāda mūsdienās tomēr plosās histērijā tieši iepriekšminētā iemesla dēļ, bet tas jau liecina par to, ka sievišķis izvēlas būt nelaimīgs un apdalīts.

Tad, lūk, gribu paspriedelēt par mūsdienu viedokli, kā vibrators lietojams un kāpēc. Ja vibratora izgudrošanas laikā to izmantoja tikai profesionāli ārsti, tad mūsdienās to lieto katrs pēc saviem ieskatiem. Tiesa gan, pastāv viedoklis, ka vibratori jālieto vientuļām sievietēm, tāpat, ka vibrators var izkonkurēt dzīvu vīrieti, ka vibratorus lieto tās sievietes, kuru vīriem ir vāja potence vai mazs loceklis un tā tālāk. Mīlīši, tās taču drausmīgas muļķības! Kvalitatīvs sekss ir tad, kad ir bijis pietiekami spēcīgs uzbudinājums. Vērtība ir nevis vibratorā vai loceklī, bet iekš tā, ka sieviete ir novesta līdz pilnam uzbudinājumam, tātad viņai pietiekamā daudzumā iegurnī pieplūdušas asinis, lai varētu izraisīties orgasms.

Tas nozīmē tikai to, ka vibrators nevar izkonkurēt dzīvu vīrieti: tam nav roku, kas apskauj un glāsta, tam nav mutes, kas saka labus vārdus un skūpsta, tas nesmaržo pēc uzbudinošiem feromoniem (ja nu vienīgi kādu uzbudina gumijas smaka vai smarža). Ķiķināt par to, ka pāri izmanto vibratoru, jo vīrietim kaut kas pietrūkst vīrišķo dotumu sakarā, jāteic ir augstākā mērā netaktiski. Bet ja atceramies, ka sievieti var apmierināt ar pirkstu, ja vien zina, kā to darīt, tad es drīzāk aicinātu kungus apgūt šīs prasmes. Bet par vientuļām sievietēm runājot, agri vai vēlu jebkura pūlēsies pārtraukt savu vientulību. Neesmu dzirdējusi, ka kāda sieviete būtu visu mūžu nodzīvojusi ar vibratoru un bijusi uzticīga tikai tam.

Mīļie «Princeses» lasītāji, daudz vērtīgāka par pašu dzimumaktu, vienalga ar vibratoru vai kā savādāk, ir priekšspēle. Patiesībā dzimumakts ir beigu sākums. Gūstiet maksimālu baudu no visa tā, kas tiek darīts pirms, tad saņemsiet maksimālu gandarījumu. Kādā sakarā te ir raksta sākumā pieminētā filma? Sievietes seksuālai apmierinātībai ir bezgala liela nozīme, bet, lai viņa pie tā tiktu, ir nepieciešama priekšspēle. Vienalga - ar vai bez vibratora.    
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu