Treneri nosauc izmaiņas sastāvā mačam pret Vāciju

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: M.Lācis/Apollo

Latvijas hokeja izlase šorīt aizvadīja pusstundu ilgu treniņu Stokholmas «Hovet» arēnā, bet jau vakarā valstsvienībai svarīga spēle ar Vāciju.

Izlases sastāvā ir notikusi viena izmaiņa - Andra Džeriņa vietā spēlēs Ronalds Ķēniņš, kurš vakardienas mačā pret Krieviju palika malā. Aizsardzības līnijā izmaiņu nav un mačam tiks pieteikti tie paši aizsargi, kuri spēlēja pirmajā mačā.

Tāpat treneri veikuši izmaiņas virknējumos - trešajā maiņā spēlēs Roberts Bukarts - Gints Meija - Armands Bērziņš, bet nomināli ceturtais uzbrucēju trijnieks būs sekojošs: Kaspars Saulietis - Juris Štāls - Ķēniņš.

Treniņā piedalījās visi spēlētāji un neilgajā laikā hokejisti atstrādāja ieiešanu uzbrukuma zonā, kā arī spēli divi pret vienu aizsargu.

Kā zināms, Vācijas hokejisti pirmajā spēlē ar 3:0 pārspēja Itāliju, bet Latvija sestdien piedzīvoja zaudējumu pret Krieviju (2:5).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu