Nolans paslavē Daugaviņu, Miķeli Rēdlihu un Širokovu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: M.Lācis/Apollo

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Teds Nolans pēc spēles pret Vācijas izlasi sacīja, ka īpaši labs Latvijas izlases izpildījumā bija pirmais periods.

«Aizvadījām labu spēli un saku paldies puišiem. Pirmais periods bija labs, otrajā zaudējām iniciatīvu un vācieši guva divus vārtus. Tā notiek, kad pēc 2:0 komanda nosēžas un tiek zaudēti vārti,» uzsvēra Nolans.

«Vēlos uzteikt Kasparu Daugaviņu, Miķeli Rēdlihu un Alekseju Širokovu. Puiši labi nospēlēja trešajā periodā. Par Ronaldu Ķēniņu varu teikt, ka pēc pēdējās pārbaudes spēles viņam bija grūti atgriezties laukumā, taču šodien viņš izskatījās labi,» piebilda treneris.

«Vai vārtos varam sagaidīt Māri Jučeru? Mēs gatavojamies katrai spēlei un patlaban Edgars Masaļskis spēlē labi, taču paturam prātā, ka mums ir divi vārtsargi,» diplomātiski atbildēja Nolans.

Tikmēr Vācijas izlases galvenais treneris Jakobs Kellikers sacīja, ka pirmās spēles minūtes bija grūtas un spēli salauza trešajā periodā nopelnītie noraidījumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu