Valtera 11 punkti palīdz «Unicaja» nosargāt vietu Eirolīgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Spānijas ACB līgas regulārās sezonas pēdējā spēlē svētdien 11 punktus guva Kristaps Valters, palīdzot Malagas «Unicaja» ar 75:66 (22:17, 20:9, 11:21, 22:19) savā laukumā uzvarēt Seviljas «Banca Civica».

Valters laukumā pavadīja nepilnas 14 minūtes, kuru laikā realizēja vienīgo izpildīto divpunktu metienu, divus no trim tālmetieniem un trīs no četriem soda metieniem, kā arī izcīnīja divas atlēkušās bumbas, atdeva divas rezultatīvas piespēles un nopelnīja trīs piezīmes, tiekot pie 11 efektivitātes koeficienta punktiem.

Pie panākuma tika arī Riharda Kuksika pārstāvētā «Valencia Basket», kas ar 76:59 (16:17, 20:20, 18:15, 22:7) savā laukumā pārspēja Valjadolidas «Blancos De Rueda» komandu. Kuksiks nospēlēja nepilnas sešas minūtes, kuru laikā nopelnīja vienu piezīmi, cīņu noslēdzot ar -2 efektivitātes punktiem.

Vēl viena latvieša Jāņa Blūma pārstāvētā Bilbao «Gescrap Bizkaia» komanda ar 70:100 (16:32, 14:25, 24:27, 16:16) izbraukumā pārliecinoši zaudēja Vitorijas «Caja Laboral» basketbolistiem. Blūms šoreiz laukumā pavadīja nepilnas 12 minūtes, kuru laikā guva divus punktus, realizējot vienīgo divpunktu metienu, bet grozam garām raidot vienu tālmetienu. Tāpat viņš izcīnīja vienu atlēkušo bumbu un cīņu noslēdza ar neitrālu efektivitātes koeficientu.

Regulārā čempionāta kopvērtējumā «Valencia Basket» ar 20 panākumiem 34 spēlēs izcīnīja ceturto vietu, bet «Gescrap Bizkaia» ar 19 panākumiem palika sestie. Šīs abas komandas iekļuva ceturtdaļfinālā, kurā Valensijas klubs sacentīsies ar Sansebastjanas «Lagun Aro», bet pagājušās sezonas finālistei «Gescrap Bizkaia» būs vēlreiz jāsacenšas ar «Caja Laboral».

Tikmēr «Unicaja» kontā bija 17 panākumi, kas pēdējā kārtā ļāva pakāpties uz devīto vietu un saglabāt A kategorijas licenci dalībai ULEB Eirolīgas turnīrā arī nākamajā sezonā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu