«Metta»/LU sensacionāli sagrauj «Liepājas metalurgu»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Par vienu no šīs sezonas lielākajiem pārsteigumiem Latvijas virslīgas čempionātā svētdien parūpējās debitanti «Metta»/LU futbolisti, kas pirmā apļa pēdējās kārtas spēlē ar 4:1 (1:0) sagrāva «Liepājas metalurgs» vienību.

Uzvarētājiem divreiz precīzi sita Kristaps Priedēns, bet pa reizei precīzi bija Māris Savinovs un Kristaps Priedēns. Tikmēr «Liepājas metalurgs» labā goda vārtus cīņas izskaņā guva Vladimirs Kamešs.

Kā ziņots, šīs nedēļas sākumā no «Liepājas metalurgs» komandas galvenā trenera amata tika atlaists Vladimirs Osipovs, bet šos pienākumus pagaidām joprojām pilda līdzšinējais Osipova palīgs Dmitrijs Kalašņikovs un kluba sporta direktors Šenderis Giršavičs.

Tikmēr «Metta»/LU tika pie pirmās uzvaras virslīgas čempionātā.

Kopvērtējumā pēc šīs kārtas Daugavpils «Daugava» izvirzījās līderpozīcijā ar 18 punktiem deviņās spēlēs, bet tai ar 17 punktiem seko Rīgas «Skonto». Trešo vietu ar 16 punktiem ieņem JPFS/FK «Spartaks» komanda, kurai ar 15 punktiem astoņos mačos seko FK «Ventspils».

Pa 13 punktiem attiecīgi astoņās un deviņās spēlēs izcīnījušas «Liepājas metalurga» un FK «Jūrmala» komandas, bet FK «Jelgava» ar desmit punktiem pakāpās uz septīto vietu. Rīgas «Daugavas» kontā ir astoņi punkti, bet FK «Gulbene» un «Metta»/LU komandas tikušas pie sešiem punktiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu