Čehija tikai «bullīšos» pieveic Norvēģiju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pasaules čempionātā hokejā šovakar Stokholmas apakšgrupā Čehijas izlase ar 4:3 pēcspēles metienu sērijā pieveica Norvēģijas valstsvienību.

Pirmajā trešdaļā čehi sapelnīja daudz noraidījumu un 12. minūtē Matiss Olimbs lielajā vairākumā izvirzīja vadībā Norvēģijas izlasi. Tomēr nepilnas četras minūtes līdz perioda beigām čehu uzbrucējs Alešs Hemski panāca izlīdzinājumu.

Jau otrās trešdaļas 2. minūtē Larss Ēriks Spetss atguva vadību norvēģiem, turklāt ziemeļnieki bija tuvu arī trešo vārtu guvumam, bet nepilnas trīs minūtes līdz perioda beigām Davids Krejči atjaunoja līdzsvaru rezultātā.

Trešā perioda 8. minūtē Mihals Froliks pirmoreiz spēlē vadībā izvirzīja Čehijas valstsvienību, bet pēc nepilnām trim minūtēm Jonass Holoss trešoreiz mačā panāca neizšķirtu.

Spēles uzvarētāja noskaidrošanai nepietika arī ar papildlaiku un pirmoreiz šajā čempionātā tika aizvadīta pēcspēles metienu sērija, kurā uzvaru Čehijas izlasei nodrošināja Hemski.

Šovakar Stokholmas apakšgrupā notiks vēl viens mačs, kurā nūjas krustos Zviedrijas un Dānijas valstsvienības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu