«Liepājas Lauvas» sper pirmo soli pretī LBL bronzas medaļām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Sīlis, Liepājas lauvas

Latvijas Basketbola līgas sērijas par bronzas medaļām pirmajā spēlē šovakar uzvaru svinēja «Liepājas Lauvas» komanda.

«Liepājas Lauvu» basketbolisti savā laukumā ar 97:80 pieveica Latvijas Universitātes komandu, sērijā līdz trim uzvarām izvirzoties vadībā ar 1-0.

Rezultatīvākais uzvarētāju sastāvā ar 27 punktiem bija Mārtiņš Kravčenko, 20 punktus guva Jānis Timma, 13 punktus pievienoja Artis Ate, bet desmit punkti un 11 rezultatīvas piespēles bija Džošua Meijo kontā. LU rindās ar 22 punktiem un deviņām bumbām zem groziem izcēlās Zintis Plivda, bet pa 13 punktiem guva Žanis Peiners un Mārtiņš Darģis.

Lai gan «liepājnieki» maču iesāka ar 8:0 spurtu, tomēr jau līdz ceturtdaļas vidum LU spēja panākt neizšķirtu 13:13. Otrās ceturtdaļas sākumā viesi pat izvirzījās vadībā ar 26:22, taču «Liepājas Lauvas» spēja atgūt vadību un lielajā pārtraukumā devās ar +6 (44:38).

Trešās ceturtdaļas sākumā mājinieki guva septiņus punktus pēc kārtas un panāca 51:38, bet pirms pēdējām desmit minūtēm «Liepājas Lauvas» bija vadībā ar 67:56. Atlikušajās desmit minūtēs laukuma saimnieki pārsvaru nosargāja, svinot pirmo panākumu sērijā.

Sērijas otrā spēle notiks jau trešdien Olimpiskajā sporta centrā Rīgā, bet trešais mačs risināsies piektdien Liepājā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu