Rallijsprintā Kalnamuiža trešo gadu pēc kārtas uzvar J.Feldmanis/A.Jesse

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»

Ar sacensībām «Kalnamuiža», Latvijas čempionāta trešo posmu, tika atklāta rallijsprinta vasaras sezona.  Uz starta stājās ne tikai rallijsprinta braucēji, bet arī vairākas ekipāžas, kas bija nolēmušas šo sacīksti izmantot kā labu treniņu Talsu rallijam.  Rallijsprinta trase bija izveidota klasiskajā Vecpils ātrumposmā, kas parasti ir neatņemama «Kurzemes» ralliju sastāvdaļa - ar uzlaboto Stroķacs tramplīnu, Šumska līkumu un slaveno ķirsīti.

Jau trešo gadu pēc kārtas «Kalnamuižā» triumfēja Jāņa Feldmaņa/Anrija Jesses ekipāža. Pārliecinoši esot ātrākie visos sešos ātrumposmos, finišā Feldmanis/Jesse savu tuvāko sekotāju, Vasiliju Grjazinu, apsteidza par43,19 sekundēm, trešā absolūtajā vērtējumā M.Ernstona/R.Rāviņa ekipāža.

«Iespējams, sportistiem interesantāk būtu braukt trīs ātrumposmus pa divām reizēm, uz beigām jau mazliet apnika,» smejas Feldmanis. «Ja nopietnāk – tiešām izdevies pasākums. Ideāls formāts, vienā dienā tika gan pierakstīta trase, gan nobraukta sacensība. Esmu apmierināts, ka varējām piestrādāt gan pie auto regulējumiem, gan pēc pāris mēnešu nebraukšanas atsvaidzināt pilotēšanas iemaņas.»

«Kalnamuižas» uzvarētāji un viņu R4 klases «Mitsubishi EVO X» ir gatavi startam Čempionu rallijam Talsos jau pēc nepilnas nedēļas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu