Jahovičs: LBL finālsērijā daudz ko izšķirs taktiskās viltības

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mikus Kļaviņš, VEF Rīga

Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālsērijā daudz ko izšķirs taktiskās viltības, ko katras komandas treneris spēs pamainīt, uzskata pagājušās sezonas čempionvienības «VEF Rīga» uzbrucējs Gatis Jahovičs.

Sērijas pirmajā mačā «VEF Rīga» svētdien ar 83:66 (23:22, 17:15, 24:14, 19:15) savā laukumā pieveica «Ventspils» komandu.

«Pirmais puslaiks bija līdzīgs, bet otrajā mēs mazliet pielikām aizsardzībā, līdz ar to guvām pāris vieglu punktu,» sarunā ar aģentūru LETA spēli atcerējās Jahovičs. «Uzskatu, ka otrajā puslaikā spēlējām labāk par pretiniekiem un spējām noturēt pārsvaru, tāpēc mača beigas jau bija vieglas.»

«Vienmēr var kaut ko uzlabot, taču nākamajās sērijas spēlēs nedrīkstam ļaut pretiniekiem izcīnīt tik daudz bumbu zem mūsu groza, jo pirmajā mačā šajā rādītājā iekritām,» atzina Jahovičs. «Protams, skatīsimies video un analizēsim kļūdas, tādā veidā mēģinot uzlabot mūsu spēli.»

«Sērija ir gara, tāpēc izšķirošais noteikti būs tas, kura komanda būs fiziski gatavāka. Daudz ko izšķirs arī kaut kādas taktiskās viltības, ko katrs treneris spēs pamainīt un spēlētāji izpildīt,» piebilda Jahovičs.

Finālsērija ilgs līdz vienas komandas četrām uzvarām, bet otrais mačs ceturtdien notiks Ventspilī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu