Ķēniņš: Tiesnesis pāris reizes pažēloja Latvijas izlasi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Latvijas valstsvienības uzbrucējs Ronalds Ķēniņš pēc uzvaras pār Vāciju (3:2) atzīst, ka tiesnesis pāris reizes pažēlojis Latvijas komandu, vēsta laikraksts «Telegraf».

«Vēlējos pierādīt, ka ne velti šosezon kļuvu par Šveices čempionu,» uzsver Ķēniņš. «Trešā periodā nodemonstrējām raksturu, parādījām, ka esam spēcīgāki nekā vācieši. Vajadzēta pieradīt, ka mūs nevar salauzt. Ja pirmajā mačā pret Krieviju pēc diviem zaudētiem vārtiem nespējām atgūt savu spēli, tad šoreiz tas izdevās.»

«Kas attiecas uz tiesnešu darbu, vienu no viņiem pazīstu no Šveices čempionāta. Viņš ļauj spēlēt un nedod noraidījumus arī tad, kad šķietami tas ir jādara. Ja godīgi, tad arī šajā spēlē viņš mūs pāris reizes pažēloja,» secina uzbrucējs, kuram mačs pret Vāciju bija pirmais šajā pasaules čempionātā.

«Kā jau varēja paredzēt, cīņa par ceturto vietu apakšgrupā būs ļoti spraiga. Pat Itālijas hokejisti tajā ir iesaistījušies pēc uzvaras pār Dāniju. Pagaidām vēl nekas nav skaidrs. Tāpēc arī šis turnīrs tiek dēvēts par «pasaules čempionātu» - visas komandas ir aptuveni viena līmeņa un visas ir spējīgas izcīnīt uzvaras,» piebilst Ķēniņš.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu