Vai zinājāt, ka bērns jau agrā vecumā ir spējīgs brīvi runāt vairākās valodās?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Pirmdien, 7. maijā 15:00 Rīgā, Grāmatnīcā «Globuss», Vaļņu ielā 26, viesosies pasaulslavenais angļu bērnu dziesmu autors Čārlzs Gudžers ar angļu valodas programmu mazajiem.

Vai zinājāt, ka bērns 2-3 gadu vecumā ir spējīgs brīvi runāt vairākās valodās? Mēs zinām, cik svarīgi šodien ir zināt svešvalodas. Saviem bērniem, protams, novēlam vislabāko izglītību. Ir jauki apzināties, ka varam sākt  jau šodien!

Čārlza Gudžera vadītās meistarklases mazajiem aizrauj ar pirmo minūti. Tās ar dziesmu un rotaļu palīdzību māca bērnus apgūt angļu valodas pamatus. Lai arī mēs visdrīzāk šādu apmācības pieredzi bērnībā neesam ieguvuši, mēs pratīsim to atzinīgi novērtēt.

Čārlza Gudžera izstrādātā metode ir populāra visā pasaulē, tāpat kā tās autors. 

Gaiša, atraktīva un jautra gaisotne padara angļu valodas apgūšanu par aizraujošu rotaļu. Autora paša aktīvā un iedrošinošā izturēšanās viņa vadītās meistarklases padara par gaidītu notikumu ikvienā mācību iestādē visā plašajā pasaulē.

Šobrīd autors ir uz īsu brīdi iegriezies Rīgā, bet jau pavisam drīz gatavojas doties uz Japānu.

Šis ir aicinājums apmeklēt garāmatnīcā «Globuss» notiekošo pasākumu bērniem, piedalīties Čārlza Gudžera nodarbībā, iegūt vienreizēju pieredzi, vai vienkārši baudīt procesu. Ieeja bez maksas. Mazos dalībniekus spēcinās Globusa gotiņkonfektes un noderīgas balvas. Gaidīts ikviens zinātkārs mazulis ar vecākiem!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu