Atklājas jauni fakti par vīrieti, kurš aizturēts par dubultslepkavību

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Vīrietis, kurš pagājušajā nedēļā Maskavas forštatē nogalināja divas sievietes, ir tas pats, kurš pērn aizmidzis vizinājies uz elektrovilciena jumta Jūrmalā un ālējies ar cirvi Kauguru kultūras namā, liecina aģentūras BNS rīcībā esošā informācija.

Valsts policijas preses pārstāvis Toms Sadovskis aģentūrai BNS pastāstīja, ka 3.maijā Zilupes ielā sadzīviskā konfliktā alkohola lietošanas laikā 1964.gadā dzimis vīrietis nogalināja divas 1963. un 1955.gadā dzimušas sievietes. Pēc aģentūras BNS rīcībā esošās informācijas, sievietes nogalinātas ar cirvja cirtieniem galvās.

Rīgas pašvaldības policija aģentūrai BNS iepriekš norādīja, ka, saņemot informāciju par dubultslepkavību un to, ka vīrietis pārvietojas ar velosipēdu, policija Lauvas ielā pie kāda nama pamanīja velosipēdu.

Sarunā ar apsardzes darbinieku noskaidrots, ka velosipēdists atrodas spēļu zālē. Norādītā vīrieša apģērbs atbilda iepriekš sniegtajam iespējamā slepkavas aprakstam, uz vīrieša rokām bija redzamas arī asins pēdas.

Viņu pārmeklējot, atrasta bankas karte ar sievietes vārdu.

Pēc ievietošanas policijas automašīnā viņš sācis uzvesties agresīvi un mēģinājis iesist policistam, taču pēc norādēm nomierināties vīrietis aprimis un paziņojis, ka saprot izdarīto, kā arī izteicis izbrīnu par ātro aizturēšanu.

Sadovskis apstiprināja, ka vīrietis agrāk jau nonācis policijas redzeslokā un pret viņu bija sākts kriminālprocess par huligānismu Jūrmalā. Šī lieta pašlaik atrodas tiesā.

Pēc aģentūras BNS rīcībā esošās informācijas, aizturētais ir tas pats, kurš pērn aprīļa sākumā Dubultu stacijā aizmidzis vizinājies uz elektriskā vilciena jumta. Toreiz, kamēr tika gaidīts uzņēmuma «Latvijas dzelzceļš» elektriķis, kurš sazemētu vilciena elektrības strāvu, iereibušais vīrietis pamodies un sācis skraidīt pa vilciena jumtu.

Agrāk vairākkārt administratīvi par sīko huligānismu un atrašanos sabiedriskā vietā alkohola reibumā sodītais vīrietis pēc vairākām dienām pēc atgadījuma uz vilciena ar cirvi ieskrējis Kauguru kultūras namā un ar darbarīku sabojājis galdu. Pēc tam viņš uz ielas kādai automašīnai sabojājis vējstiklu.

Neviens uzbrukumā netika ievainots.

Sadovskis aģentūrai BNS šo informāciju ne apstiprināja, ne noliedza.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu