Kam jābūt sievietes somiņā un ko daram savam skaistumam?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/jfxie/

Kā noskaidrots tirdzniecības centra «Domina Shopping» mājaslapā veiktajā aptaujā par daiļā dzimuma skaistumkopšanas paradumiem, Latvijas sievietes visbiežāk sev dienā velta aptuveni pus stundu – teju 60% respondentu norādījušas, ka pirms darba dienas sākuma 30 minūtes atvēl make up uzklāšanai un sejas kopšanai. Krietni mazāk ir tādu dāmu, kuras atļaujas sevi palutināt ilgāk un ikdienas skaistumkopšanas procedūrām velta līdz pat 2 stundām dienām, iekļaujot ne tikai grimu, bet arī matu ieveidošanu, sporta zāles un aerobikas apmeklējumu, kā arī masāžas.

Vaicātas par kosmētikas somiņas saturu – gandrīz 70% no aptaujātām sievietēm minējušas, ka skropstu tuša un lūpu krāsa ir lietas, bez kurām nav iedomājama viņu ikdiena. Tāpat daiļajam dzimumam kosmētikas klāstā noteikti ir jābūt acu zīmulim un tonālajam krēmam vai pūderim. Savukārt bez acu ēnām un vaigu sārtuma dāmas kādu brīdi varētu iztikt.

Populārākās ikmēneša skaistuma procedūras Latvijas sieviešu vidū ir – manikīrs un pedikīrs. Teju katra otrā no aptaujātajām sievietēm atzinusi, ka vismaz reizi mēnesī dodas pie šiem speciālistiem. Katra trešā respondente minējusi, ka ikmēneša obligāto skaistumkopšanas procedūru vidū ir friziera un kosmetologa apmeklējums. Savukārt retāk kā reizi mēnesī sievietes izvēlas papildināt savu garderobi un atvēl laiku jauna apģērba iegādei, kā arī dodas uz jogas vai aerobikas nodarbībām.

Lai sniegtu palīdzīgu roku sievietēm atbilstošas kosmētikas iegādē un sarūpētu pārsteiguma pilnus mirkļus saviem pircējiem arī ikdienā, tirdzniecības centrs Domina Shopping aprīļa pēdējā nedēļas nogalē aicināja ikvienu svinēt dzīvi un organizēja īpašu Skaistuma Kūri. Tās ietvaros pircējiem bija iespēja ne tikai saņemt speciālistu ieteikumus skaistuma izcelšanā un pilnveidošanā, bez maksas tikt pie burvīga make up,  bet arī apmeklēt eko kosmētikas meistarklasi un piedalīties īpašā Sulu Kūrē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu