Veronika Plotņikova un Marts Kristiāns Kalniņš sniegs lielkoncertu Kongresu namā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Jaunās dziesmu programmas «Raimonda Paula dueti» ietvaros 10. maijā Rīgas Kongresu namā lielkoncertu sniegs dziedošā aktrise Veronika Plotņikova un mūziķis Marts Kristiāns Kalniņš. Koncerta īpašais viesis būs pats dziesmu autors - Raimonds Pauls.

Īpaši Kongresu nama koncertam tiek gatavoti vairāki muzikāli teatrāli pārsteigumi - sagaidāms, ka dziesmu starplaikos tiks izspēlētas dažādas jautras etīdes, katru dziesmu ievadīs atraktīvs stāsts, atklājot pazīstamo dziesmu tekstus mūsdienīgā skatījumā.

Kopā ar Plotņikovu un Kalniņu muzicēs grupa «Autobuss debesīs», pūšamo instrumentu grupa, vairākas dziesmas pie klavierēm būs pats Raimonds Pauls. Koncertā piedalīsies arī saksofonists Oskars Petrauskis.

Koncertprogrammas pamatā ir agrīno 70. gadu Raimonda Paula dziesmas un dueti, kurus savulaik izpildīja Nora Bumbiere un Viktors Lapčenoks. Kopumā pavisam 13 labi zināmām, kā arī mazāk populārām Raimonda Paula dziesmām tapuši jauni aranžējumi.

Pazīstamāko koncertprogrammas dziesmu klāstā būs «Ances Romance», «Autobraucēju dziesmiņa», «Nepārmet man», «Siksprāņa Fledermauša dziesma», «Palaid puķīti pa dambi» un citas.

Koncertu otrajā daļā Veronika Plotņikova un Marts Kristiāns Kalniņš izpildīs populārākās dziesmas no savas iepriekšējās mūzikas programmas «Mīlestības vārdā» un TV3 televīzijas šova «Dziedi ar zvaigzni» repertuāra.

Otrās daļas skaņdarbu klāstā būs gan Edītes Piafas dziesmas Veronikas Plotņikovas izpildījumā, jautras versijas par Džeimsa Brauna «I Feel Good», Frenka Sinatras «New York», kā arī citas populāras dziesmas latviešu, krievu, angļu un franču valodā.

Biļetes uz koncertu Kongresu namā, kā arī citiem Plotņikovas un Kalniņa Latvijas turnejas koncertiem iespējams iegādāties «Biļešu paradīzes»  tirdzniecības vietās un internetā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu